Etkinlikler
1) Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Revnak Eti "Biyomimetik" alanında meydana gelen en son gelişmeleri Biyoloji Bölümü öğrencilerine aktarmıştır.
Sunum tarihi: 16 Mart 2016
Sunumun gerçekleştirildiği yer: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM)

2) Biyoloji Bölümü, Paydaşlar Danışma Komisyonu tarafından düzenlenen ve Yrd. Doç. Dr. Barış Ethem SÜZEK'in konuşmacı olduğu “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Biyoenformatik” konulu sunum 8 Mart 2017 saat 11.00'de Ömer Köse Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

3) Biyoloji Bölümü, Öğrenci İlişkileri Komisyonu tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Gülten ÖKMEN’in konuşmacı olduğu “Biyoloji Bölümünde Fedek Süreci” konulu sunum 22 Mart 2017 saat 15.30’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi 102 nolu derslikte gerçekleştirilmiştir.

4) 23 Mart 2017 perşembe günü saat 12.30’da Ömer Köse Toplantı Salonunda “Fedek Laboratuvar Güvenliği ve Atık Yönetimi Kurulu”nun faaliyetleri sunulmuştur.
Konuşmacı: Doç.Dr. Belgin GÖÇMEN TAŞKIN

Ders Planı
Duyuru

Biyoloji Bölümü Tanıtım Videosu

03/05/2017 tarihinde yapılan seçim ile Biyoloji Topluluğu yönetim kadrosu belirlenmiştir.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı
İşveren Danışma Kurulu ve Mezunlar Danışma Kurulu üyelerimiz 08.05.2017 tarihli toplantımızda belirlenmiştir.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı

Mezun Bilgi Sistemi