Etkinlikler

1) Biyoloji Bölümü, Paydaşlar Danışma Komisyonu tarafından düzenlenen ve Yrd. Doç. Dr. Barış Ethem SÜZEK'in konuşmacı olduğu “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Biyoenformatik” konulu sunum 8 Mart 2017 saat 11.00'de Ömer Köse Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

2) Biyoloji Bölümü, Öğrenci İlişkileri Komisyonu tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Gülten ÖKMEN’in konuşmacı olduğu “Biyoloji Bölümünde Fedek Süreci” konulu sunum 22 Mart 2017 saat 15.30’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi 102 nolu derslikte gerçekleştirilmiştir.

3) 23 Mart 2017 perşembe günü saat 12.30’da ,Ömer Köse Toplantı Salonunda “Fedek Laboratuvar Güvenliği ve Atık Yönetimi Kurulu”nun faaliyetleri sunulmuştur.
Konuşmacı: Doç.Dr. Belgin GÖÇMEN TAŞKIN

4) Akreditasyon belgesi, 02 Ekim 2017 pazartesi günü saat 11.00'de Şehit Polis Yaşar Özlem Amfisinde gerçekleştirilen tören sonrası FEDEK yetkililerinden alınmıştır.

5) 08 Mayıs 2018 salı günü saat 10.00'da, Ömer Köse Toplantı Salonunda "Fish histopathology and their immune responses to helminths" ve "Metazoan parasites of fish and invertebrate intermediate hosts of helminth parasites: effects on host behavior and reproduction" adlı sunumlar gerçekleştirilmiştir
Konuşmacı: Doç. Dr. Bahram Sayyaf DEZFULI

6) 16 Ekim 2018 salı günü saat 10.00'da, Ömer Köse Toplantı Salonunda "Pattern of interaction between alien and native fish species and early implementation of 2000/60/EC Water framework directive for conservation of freshwater environments" adlı sunum gerçekleştirilmiştir.
Konuşmacı: Dr. Laura POMPEİ

7) Biyoloji Bölümü, Öğrenci İlişkileri Komisyonu tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Bekir ÇÖL’ün konuşmacı olduğu “Uluslararası Öğrenci Değişim Programları (ERASMUS)” konulu sunum 6 Aralık 2018 saat 16.30’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi 102 nolu derslikte gerçekleştirilmiştir.

8) 18 Mart 2019 Pazartesi saat 12.30'da Ömer Köse Salonunda "Uluslararası Ofis" personeli ve "Fen Fakültesi" bölümlerinin Erasmus koordinatörleri tarafından öğrenciler için Erasmus+ Programları ile ilgili seminer düzenlenmiştir.

9) 27 Mart 2019 Pazartesi saat 13.30'da Ömer Köse Salonunda "İş Güvenliği Uzmanlığı ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı" konulu mesleki tanıtım semineri "Serap ONARAN" tarafından gerçekleştirilmiştir.

10) 22 Nisan 2019 pazartesi günü saat 10.30'da, Ömer Köse Toplantı Salonunda "Biology, ecology and identification of threatened raptors: the Lanner falcon (Falco biarmicus) and Saker falcon (Falco cherrug)" adlı sunum gerçekleştirilmiştir.
Konuşmacı: Dr. Giovanni Leonardi

11) Kalite ve Akreditasyon Komisyonu tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Gülten ÖKMEN’in konuşmacı olduğu “CV Yazma Semineri” adlı sunum 16 Ekim 2019 saat 15.00’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi Derslik 105'de gerçekleştirilmiştir.

12) Biyoloji Topluluğu tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Muhsin KONUK’un konuşmacı olduğu “Farmakogenetik ve Uygulamaları” adlı sunum 23 Ekim 2019 saat 9.30’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi Ömer Köse Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.