23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun 103. yıldönümünü ve dünyada çocuklara hediye edilen tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

İnanıyoruz ki yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle geleceğe yön verecek, müreffeh bir Türkiye’nin ve sulh içinde bir dünyanın kurulmasında mühim vazifeler üstleneceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugüne kadar istiklalimizin kazanılmasında ve korunmasında emeği geçen bütün şahsiyetleri en derin hürmet ve rahmetle anıyor, bu bayramın bütün dünyanın sulh, refah ve dirlik içerisinde yaşamasına vesile olması dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi : 23.04.2023 13:23 Okunma Sayısı : 186